| Autor |
Správa |
spicka Učeň

Založený: 21 jún 2008 Príspevky: 66
|
Zaslal: Ne október 12, 2008 8:20 am Predmet: OTR |
|
|
| caute ake mate skusenost is tymito fixami? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Anone Vandal Squad

Založený: 23 júl 2008 Príspevky: 46 Bydlisko: ..:ROOFTOP:..
|
Zaslal: Ne október 12, 2008 8:35 am Predmet: |
|
|
ja osobne vlastnim OTR Hard to buff tu malu do vrecka a nemam s nou ziadne problemy farbu mam ciernu lahko sa otvara a ma dobry hrot sksuenosti su dobre stopa je tiez dobra  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
AMON.esk Spamer

Založený: 24 november 2007 Príspevky: 512 Bydlisko: TOPCity
|
Zaslal: Ne október 12, 2008 9:27 am Predmet: |
|
|
no OTRky pouzivam uz nejaky ten rok a nemam im čo vytknut. maju setko co potrebujem, super dr?ia, kryju a secko...+ celkom pekne vonaju
9/10 odporučam... |
|
| Návrat hore |
|
 |
spicka Učeň

Založený: 21 jún 2008 Príspevky: 66
|
Zaslal: Ne október 12, 2008 2:16 pm Predmet: |
|
|
| KERM.skb napísal: |
no OTRky pouzivam uz nejaky ten rok a nemam im čo vytknut. maju setko co potrebujem, super dr?ia, kryju a secko...+ celkom pekne vonaju
9/10 odporučam... |
HEHE cize dvojucelove  |
|
| Návrat hore |
|
 |
AMON.esk Spamer

Založený: 24 november 2007 Príspevky: 512 Bydlisko: TOPCity
|
Zaslal: Ne október 12, 2008 11:33 pm Predmet: |
|
|
| spicka napísal: |
| KERM.skb napísal: |
9/10 odporučam... |
HEHE cize dvojucelove  |
presne tak, ked sa nezadari TAG, aspon si zafetujem...
(samozrejme to nieje pravda, aby som nahodou nedostal ban za navadzanie na omamne vlastnosti produktu)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Train_MSE Vandal Squad

Založený: 13 október 2008 Príspevky: 47 Bydlisko: Momentalne CAdiz Spanielsko
|
Zaslal: Ut október 14, 2008 1:49 pm Predmet: |
|
|
JA Pouzivam stale OTR a mam ich rad su kvalitne a ako uz bolo spomenute pekne vonaju 9/10
LEN NEKUPUJ ORANZOVU je na HOVNO |
|
| Návrat hore |
|
 |
ponte777 Vandal Squad

Založený: 11 október 2008 Príspevky: 14
|
Zaslal: Pi október 17, 2008 11:16 pm Predmet: OTR |
|
|
ja som si kupil OTR 160 bielu ked nemali ciernu w rooftope a zda sa mi ze dako winechawa ked dagujem po trochu drsnejsom materiale ako je taky drsny plech ja teda newiem nakolko som zaciatocnik musel by som kupit napr molotowku aby som to mohol zrownat wed si kup OTR a sam uwidis ako to dopadne |
|
| Návrat hore |
|
 |
4:20 Styler

Založený: 26 január 2008 Príspevky: 229 Bydlisko: Neznáme
|
Zaslal: Ne október 19, 2008 9:17 pm Predmet: |
|
|
V najblizsej dobre kupim aj ja otr bud 160 alebo 060.Ale preco je oranzova na hovno? Prave tu chcem kupit alebo zltu
Resp.ma(l) niekdo ini s oranzovou problemy ? _________________
(13:42:25)KUBE12 all: do ma te nakresi graffitov co sa davaju na vlaky..pls..pls pls..rp rp rp |
|
| Návrat hore |
|
 |
Train_MSE Vandal Squad

Založený: 13 október 2008 Príspevky: 47 Bydlisko: Momentalne CAdiz Spanielsko
|
Zaslal: Ne október 19, 2008 9:46 pm Predmet: |
|
|
| ywes napísal: |
V najblizsej dobre kupim aj ja otr bud 160 alebo 060.Ale preco je oranzova na hovno? Prave tu chcem kupit alebo zltu
Resp.ma(l) niekdo ini s oranzovou problemy ? |
Nic neprekrije farba je super len to nevyzera good ja radsej ciernu alebo kamos ma fialovu a ta je husta |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Ut október 21, 2008 2:56 pm Predmet: |
|
|
| Train_MSE napísal: |
Nic neprekrije farba je super len to nevyzera good ja radsej ciernu alebo kamos ma fialovu a ta je husta |
A on ma aku 184,160 alebo 060 ?
Odfot pls aku ma stopu a daj to sem _________________
(13:42:25)KUBE12 all: do ma te nakresi graffitov co sa davaju na vlaky..pls..pls pls..rp rp rp |
|
| Návrat hore |
|
 |
kerms Throw-up Master

Založený: 15 september 2008 Príspevky: 688
|
Zaslal: Št december 11, 2008 8:16 pm Predmet: |
|
|
Odfot pls aku ma stopu a daj to sem |
http://www.youtube.com/watch?v=d8OxMjbMH3I&NR=1
tie? rozmi?lam ze si ju vezmem ..ale tie? sa mi dost lubi Squeezer 25mm .. tak e?te sa rozhodujem
jaki rozdiel medzi OTR fialovou a Molotow ked molotow je o 50lacnejsia a nejaki rozdel vtom nevidim http://www.youtube.com/watch?v=8ITlrkeWcz4 |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Št december 11, 2008 9:02 pm Predmet: |
|
|
| kerms100 napísal: |
Odfot pls aku ma stopu a daj to sem |
http://www.youtube.com/watch?v=d8OxMjbMH3I&NR=1
tie? rozmi?lam ze si ju vezmem ..ale tie? sa mi dost lubi Squeezer 25mm .. tak e?te sa rozhodujem
jaki rozdiel medzi OTR fialovou a Molotow ked molotow je o 50lacnejsia a nejaki rozdel vtom nevidim http://www.youtube.com/watch?v=8ITlrkeWcz4 |
OTR-ky su v pohode aj squeezer cize oboje je dobra volba(aj ked grog nic moc radsej by som odporucal nejaku lepsiu napln)
Ked myslis rozdiel medzi otr flowpen a 620PP tak s flow penom sa robia drippy tags a s 620pp obycajne.
Z vlastnej skusenosti by som ti 620PP neodporucal je to asi najhorsia fixa ktoru som doteraz mal.
Nic neprekrije a pumpovat ju musis temer na kazdy tag.
Tot moj nazor.Dasvidania _________________
|
| Návrat hore |
|
 |
kerms Throw-up Master

Založený: 15 september 2008 Príspevky: 688
|
Zaslal: Št december 11, 2008 10:09 pm Predmet: |
|
|
ywes:dik moc za radu ... a co je na naplni grog zle? nevim pozrel som na youtube a tam to vizera dost mrte http://www.youtube.com/watch?v=962rYoAi7KM ..az na ten teg mislim ze ta fixa dava dost dobre .. resp. napln ..
............... este som sa cel spitat jake su to drippy tags?  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Pi december 12, 2008 2:57 pm Predmet: |
|
|
| kerms100 napísal: |
ywes:dik moc za radu ... a co je na naplni grog zle? nevim pozrel som na youtube a tam to vizera dost mrte http://www.youtube.com/watch?v=962rYoAi7KM ..az na ten teg mislim ze ta fixa dava dost dobre .. resp. napln ..
............... este som sa cel spitat jake su to drippy tags?  |
http://www.youtube.com/watch?v=962rYoAi7KMUzivatel video odstranil cize neviem ti co k tomu povedat
Napln je na hovno ked chces dat na sklo sa ti to rozpija a aj ked chces dat na bilboard ale musi to byt take leskle sklo(vacsina)
Napr.cekni tag battle kolo kde je Volume a tam som to daval na sklo tiez ale vobec sa to nerozpilo.Je to take skor ako keby brusene sklo(oldschoolove komunisticke)
Drippy tags roztecene tagy viz.skvizr _________________
|
| Návrat hore |
|
 |
smook Učeň

Založený: 02 január 2009 Príspevky: 54 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: St január 07, 2009 9:59 pm Predmet: |
|
|
su to fakt dobre fixi nemam s nimi ziadny probleeem... _________________ >>> Graffiti is not crime it is an ART! <<<
[IMG]http://www.ntpclan.com/generatory/samp/server-81.89.48.237:7883&style=4.status[/IMG] |
|
| Návrat hore |
|
 |
playa no.1 Vandal Squad

Založený: 18 marec 2009 Príspevky: 1
|
Zaslal: Ut marec 24, 2009 1:07 pm Predmet: |
|
|
ja mam tiez OTR pocul som na ne wela chwalenia tak som to musel skusit teda som si kupil OTR cold sweat 2cm no musim powedat moc ma sklamala winechawa ked ju pumpujem tak sa nateka len z jednej strany dost ma to sklamalo ale mam aj molotow 620pp a to je este wacsia sprostost to je ta najhorsia fixa na celom swete este mam aj squeezer 2.5 com aj toho tensieho a to je ppc ta fixa no tolko od mna [/u][/i][/b] |
|
| Návrat hore |
|
 |
|