| Autor |
Správa |
Ezet Admin

Založený: 07 máj 2007 Príspevky: 2801
|
Zaslal: Ne jún 22, 2008 8:16 pm Predmet: porusenie pravidiel |
|
|
squadovy udelena napomienka za sproste, bezzmyselne a najma otravne spravicky
este raz chytis notu na taketo ciny tak vies co ta caka |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ezet Admin

|
Zaslal: St júl 02, 2008 3:56 pm Predmet: |
|
|
| varovanie udelene wostovy za skureny spam |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ezet Admin

|
Zaslal: Št júl 10, 2008 4:17 pm Predmet: |
|
|
| posledna sanca pre Dejfa, robi vyjebany spam a este k tomu teraz sa tu snazi propagovat svoje super forum este aj nazov si ukradol tak este nieco tak sa uvidis s ludmi v pekle |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ezet Admin

|
Zaslal: Ne júl 27, 2008 3:49 pm Predmet: |
|
|
| sweet upomienka za spamovanie |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ezet Admin

|
Zaslal: So august 16, 2008 12:43 pm Predmet: |
|
|
| Squad bol vyhosteny z fora za spam co tu pisal, porusovanie viacerych pravidiel ako aj nemierne urazky voci adminovi, co uz ked niekto nevie uhasit tu nenavist v sebe.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ezet Admin

|
Zaslal: Pi november 07, 2008 12:33 am Predmet: |
|
|
zrada dostal ban za porusovanie pravidiel 1 a 10
sweetovi som na pozidanie vymazal ucet i ked myslim ze to nebolo vobec potrebne ale co uz. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ezet Admin

|
Zaslal: So november 08, 2008 9:41 am Predmet: |
|
|
| instrument0ne dostal radsej ban v ramci toho aby neskor nemusel trpet ked dojde k rozumu a pozre sa na svoje hrdinske ciny |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ezet Admin

|
Zaslal: Ut november 25, 2008 3:38 pm Predmet: |
|
|
| spicka dostal tyzdnovy ban za opakovanie porusovanie pravidiel napriek vyzvam ktore dostal |
|
| Návrat hore |
|
 |
tionw Admin

Založený: 05 máj 2007 Príspevky: 1569 Bydlisko: premenlivé
|
Zaslal: Ne január 18, 2009 6:42 pm Predmet: |
|
|
uzivatelia allelements a macvrabec dostali ban za hlupe chovanie na fore, nezmyselne posty, pisanie do starych tem, detske spravanie a klamanie pri registracii (potvrdili ze maju viac ako 13 rokov, co nie je pravda)
// bol by som rad keby si novi, alebo kludne aj vsetci uzivatelia pozreli ich posty a snazili sa chovat uplne inak ako tyto dvaja majstri  _________________ ▲
▲ ▲ |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ezet Admin

|
Zaslal: Ne január 18, 2009 8:39 pm Predmet: |
|
|
| k tymto uzivatelom pridavam aj uzivatela MOMO ktory by vam mal byt ties vzorom ako nedostat ban.. absolutne spamovanie fora, nulovy prinos, inteligencia prispevkov sa niekam vytratila.. asi neskontroval adresu svojho weboveho priehliadacu.. navyse verejne prehlasil ze nema kontrolu nad svojim uctom, ked si neviete zvolit ani dostatocne bezpecne a tajne heslo tak sa tu ani neregistrujte... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ezet Admin

|
Zaslal: Št marec 19, 2009 4:40 pm Predmet: |
|
|
| SWAB, TRASH, KIKO-ASH boli pernamentne zabanovany za jebnutep rispevky s nulovou hodnotou a za ustavicny spam , dufam ze je vam to vystrahou, ak nevedia za co to maju, tak im odkazte toto tu.. odporucam uvazit ked chcete pisat podobne picoviny ako oni a chcete tu este niekedy prijst a byt vitany |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ezet Admin

|
Zaslal: Po marec 30, 2009 11:17 pm Predmet: |
|
|
| u?ívatelom instrument0ne , nash. , SwaB a TRaSH boli zrusene bany na pristup a bol prideleny status zakaz pisania, cize odteraz vas sleduju.. i ked vdaka dynamickym ipeckam to robia asi aj bez tohto mojho cinu.. no aspon sa mozu zajapat do betlov, ucit sa a pozerat co je nove.. a inak odkazte tomu typkovi co mal rovnaku ip jak instrument ze uz davno ma ten ban na ip zruseny a stale tu neni typek co by mal rovnaku ip ako instrument takze tu asi nebude, tak ja len tak kebyze sa sem este stale nevedel dostat nech sa ozve.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ezet Admin

|
Zaslal: Pi apríl 10, 2009 9:21 am Predmet: |
|
|
| Nemesisovi udeleny zakaz pisania za porusovanie pravidiel cislo 1,3 a vseobecne pisanie picovin a nasadzovanie sa tam kam nepatri. takito tu nie su vitani.. PS: Ak chces dokazovat ze si najlepsi tak sukromne spravy posielat mozes tak mozes ukazat v betloch ze co sa v tebe skryva |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ezet Admin

|
Zaslal: Ne máj 10, 2009 12:30 pm Predmet: |
|
|
TamsOne je vradek a celkom sa divim jak tak dlho sa tu udrzal.. no opat dosiel k tomu ze dostal zakaz pisania cize videt ze jeho mentalita sa nezmenila a preto si za obchadzanie banu a vydavanie sa za niekoho ineho dostava ban na ip.. priznal sa aj dokonca po predlozeni nepopieratelnych dokazov..
| citácia: |
| aha ty vle som nevedel ze som na centrume no nic som vradek no a co boze vies co uz sa mi nechce zas regnut ale to ze moj kamos chcel by tu hodit svoju tvorbu a aj regnut sa tu chce a nemoze o to my islo |
takze ma zaujem obchadzat obmedzenie po 3. krat takze toto to prenho znamena |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ezet Admin

|
|
| Návrat hore |
|
 |
Ezet Admin

|
Zaslal: So október 31, 2009 1:45 pm Predmet: |
|
|
| ..REST.. dostal zakaz pisania za jeho "odbornost" ktoru tu preukazal a myslim ze nikomu nebude chybat v ramci zachovania mentalneho zdravia navstevovatelov tejto stranky.. G-unit 13rocni gangstri tu nie su za potreby |
|
| Návrat hore |
|
 |
|