| Autor |
Správa |
Opak Učeň

Založený: 27 máj 2009 Príspevky: 63
|
Zaslal: Št júl 02, 2009 10:54 pm Predmet: no |
|
|
ja som daval trysku do riedidla ale nevycistila sa a mal som zasmradeny cely dom..takze odvtedy len nakupujem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kekz Spamer

Založený: 07 september 2008 Príspevky: 649 Bydlisko: Komarno
|
Zaslal: So júl 04, 2009 10:18 am Predmet: |
|
|
....nechapem preco...kupim si ultra skinny capku a nezanechava stopu jak je tu ale ma takuto.. ..nvm kto tu hovoril ze kepy z montan idu na klese ale je to zrejme picovina..pretoze ani cez obyc. skinny nejde nic a tryska j v poriadku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
shortis21 Vandal Squad

Založený: 27 jún 2009 Príspevky: 48
|
Zaslal: Pi august 07, 2009 7:40 am Predmet: |
|
|
skus k tomu papieru prilozit pravitko alebo zapalovac aby sme mohli porovnat tu hrubku tej ciary.
ani si nenapisal s akou dozou si robil tu ciaru, ci s alianom alebo molotow high presure. hrubka ciary zalezi hlavne od tlaku v spreji.
po dalsie skus to niekde na stenu a nie na papier, na stenu mozes dat sprej blizsie k stene a tym padom ciara bude ovela tensia.
urcite by som to skusim s tou triskou viac krat aj na inom povrchu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Huks Ace

Založený: 25 február 2009 Príspevky: 414 Bydlisko: Prievidza
|
Zaslal: Pi august 07, 2009 9:07 am Predmet: |
|
|
presne na stu ultra skinny potrebujes sprej odpovedajuci.. _________________ www.fotolog.com/haksone
NESPAMUJ, NEROB KOKOTINY, NENADAVAJ |
|
| Návrat hore |
|
 |
rask Spamer

Založený: 21 júl 2008 Príspevky: 531
|
|
| Návrat hore |
|
 |
roman Vandal Squad

Založený: 25 august 2009 Príspevky: 13
|
Zaslal: Ut august 25, 2009 2:30 pm Predmet: |
|
|
dik za radu a teraz mozem vismiat tich co si kupuju tryski  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kekz Spamer

|
Zaslal: Ut august 25, 2009 2:42 pm Predmet: |
|
|
| shortis21 napísal: |
skus k tomu papieru prilozit pravitko alebo zapalovac aby sme mohli porovnat tu hrubku tej ciary.
ani si nenapisal s akou dozou si robil tu ciaru, ci s alianom alebo molotow high presure. hrubka ciary zalezi hlavne od tlaku v spreji.
po dalsie skus to niekde na stenu a nie na papier, na stenu mozes dat sprej blizsie k stene a tym padom ciara bude ovela tensia.
urcite by som to skusim s tou triskou viac krat aj na inom povrchu |
mas tam ze kles/clash/.. a to nebolo len rpve,predtym vonku so na to dopaltil inou farbou,tak som to odprezentoval tuto takto... |
|
| Návrat hore |
|
 |
ugrofin Uber Spamer

Založený: 27 december 2007 Príspevky: 2313
|
Zaslal: Ut august 25, 2009 8:37 pm Predmet: |
|
|
| rask napísal: |
| Mne to tiez tak davnejsie neslo, ale teraz som prisiel nato ako sa to da robit. tato ultra skinny + montana black je mega tenka. Staci ked nezatlacis cap celkom na doraz, ale tak do polky, kanvicudas celkom ku stene a rychlo potiahnes.. vuala mas tenku trysku. ked pojdem von odfotim |
to ti spravim aj z originalkou na clashi _________________ Local hater |
|
| Návrat hore |
|
 |
MARVEL.oNe Vandal Squad

Založený: 04 júl 2009 Príspevky: 28 Bydlisko: enZeT : Nové Zámky
|
Zaslal: St august 26, 2009 4:35 pm Predmet: buM.. |
|
|
Mne sa zalomila 3ska do kanu .. jak mi mrdol na zem .. ja to zlomilo a polka 3sky tam ostala neviem to vybra?.. Mám zahodi? kan ?  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Unknow Mierne pokročilý

Založený: 30 júl 2009 Príspevky: 117
|
Zaslal: St august 26, 2009 4:52 pm Predmet: |
|
|
Ja čo som mal zatial cany tak Montana Black stále tiekla z trysky Len Montana Gold mala stále dobru trysku Nikdy netiekla. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Moell Vandal Squad

Založený: 24 máj 2009 Príspevky: 26 Bydlisko: NZ
|
Zaslal: St august 26, 2009 5:54 pm Predmet: |
|
|
ja som rozmý?lal aj nad tým ze hned po striekani, alebo ked dojdeme doms, tak by som pocuzil striekacku naplnenu riedidlom alebo podobním svinstvom a konec striekačky by som napchal na trysku co sa pcha do canu, neskusal som , neviem zohnat striekacku _________________ I´m TOY as HELL  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kekz Spamer

|
Zaslal: St august 26, 2009 5:58 pm Predmet: |
|
|
| Moell napísal: |
| ja som rozmý?lal aj nad tým ze hned po striekani, alebo ked dojdeme doms, tak by som pocuzil striekacku naplnenu riedidlom alebo podobním svinstvom a konec striekačky by som napchal na trysku co sa pcha do canu, neskusal som , neviem zohnat striekacku |
lekaren |
|
| Návrat hore |
|
 |
IRK*PSYCHOTICS CREW Vandal Squad

Založený: 31 október 2009 Príspevky: 36
|
Zaslal: So november 21, 2009 11:49 pm Predmet: |
|
|
| kekz napísal: |
....nechapem preco...kupim si ultra skinny capku a nezanechava stopu jak je tu ale ma takuto.. ..nvm kto tu hovoril ze kepy z montan idu na klese ale je to zrejme picovina..pretoze ani cez obyc. skinny nejde nic a tryska j v poriadku  |
ide o to aku mas dozu...ak si to robil s clashou tak nejake extra tenke linky necakaj...a ak si mal k tomu montanu gold,black,alebo molotow premium ta linka sa da spravit tenka...len musis vediet pracovat s dozou...konic koncov tenka ciara sa da spravit aj s fat capom... _________________ www.fotolog.com/mojemeno |
|
| Návrat hore |
|
 |
Bart Vandal Squad

Založený: 03 november 2009 Príspevky: 41
|
Zaslal: Ne november 22, 2009 8:46 pm Predmet: |
|
|
| hey asi tak... a este chcem sa vratit k tomu cisteniu trisiek...mne ked dojde farba v cane tak si ho odlozim ak tam je este tlak.. mam ju doma pekne:) ale spret no a ked sa mi zapcha triska tak si zoberem striekacku s ihlou a streknem do trisky trochu klasickeho segrinho odlakovaca..a a nasadim na tu prazdnu dosu kde je uz len tlak a pekne zmacknem zapchaty cap a olala uz neni zapchaty... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Z I X - Bardejov Mierne pokročilý

Založený: 18 január 2008 Príspevky: 112 Bydlisko: BJ
|
Zaslal: Ut december 29, 2009 9:41 pm Predmet: |
|
|
| ja ich dam do sklicka s benzinom alkoholom oni sa tam pekne vymockia a idu zase ako nove |
|
| Návrat hore |
|
 |
|