| Autor |
Správa |
Ezet Admin

Založený: 07 máj 2007 Príspevky: 2800
|
Zaslal: Št máj 13, 2010 7:18 pm Predmet: 16. kolo /zipper/ |
|
|
takze ako zneli navrhy tak tema je voľby
cas si dame symbolicky do volieb 12.6.2010
posielajte to mne sukromnou spravou v tvare "16. kolo streetart - vase meno"
da sa toho vymysliet dost takze dufam ze sa zapojite viaceri ako naposledy , a bude to mat aspon nejaku kvalitu , mozete sa nechat inspirovat plagatmi bilbordmi a vsetkymi kecami navokol nas ktorym sa uz len velmi tazko vyhnete, vitane su vsetky vizualne narázky na politicke subjekty, a poprosim vas aby ste to vsetci umiestnili niekam "do ulice"
Naposledy upravil Ezet dňa Ut jún 15, 2010 1:59 pm, celkom upravené 1 krát. |
|
| Návrat hore |
|
 |
zipper Vandal Squad

Založený: 22 jún 2009 Príspevky: 29 Bydlisko: PD
|
Zaslal: Ne jún 06, 2010 9:30 pm Predmet: Re: 16. kolo |
|
|
No ako ste na tom...??? kto sa planuje zapojit...???
Ja uz to mam hotove... uz len hodit na nejake fajnove miesto a odfotit...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
cibazoll Sketch Master

Založený: 11 september 2008 Príspevky: 330 Bydlisko: Big Faka Town, NZ
|
Zaslal: Ut jún 08, 2010 11:25 am Predmet: |
|
|
osobne nechcem robit politicke graffiti, aspon teraz nie, pravdepodobne sa nezapojim.
nazor na situaciu mam, ale nevidim dovod, aby som vas s tym zatazoval este aj ja... _________________ "neco mi hovory ze tie tvoje skece su a j na artattackte
a kde si ich tam videl..? lebo ja som ich tam neposielal
tam ich poslat nemusi? oni pehaju po pokeci a beru sketche a tvoje su tham" |
|
| Návrat hore |
|
 |
zipper Vandal Squad

|
Zaslal: Ut jún 08, 2010 12:15 pm Predmet: |
|
|
| nooo neviem... bude sa nieco riesit s tymto battlom...??? poslal vobec niekto nieco...??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ezet Admin

|
Zaslal: Ut jún 15, 2010 1:57 pm Predmet: |
|
|
hlasovanie nahadzovat nebudme kedze nie je za koho hlasovat, vyhrava zipper ako jediny zucastneny ziperova praca: http://yfrog.com/f1dsc04732j ,
ma zmysel pokracovat ? druha otazka aku chcete temu ? a ked chcete navrhovat tak sa potom zucastnite nie ako naposledy
Naposledy upravil Ezet dňa Ut jún 15, 2010 2:11 pm, celkom upravené 1 krát. |
|
| Návrat hore |
|
 |
sOuR Styler

Založený: 15 marec 2009 Príspevky: 203 Bydlisko: enzet
|
Zaslal: Ut jún 15, 2010 2:07 pm Predmet: |
|
|
ou pekne!!! je to ručne spravené a potom si to dal do compu... potom dalej len photoshop? _________________ !PeAcE! |
|
| Návrat hore |
|
 |
kekz Spamer

Založený: 07 september 2008 Príspevky: 649 Bydlisko: Komarno
|
Zaslal: Ut jún 15, 2010 2:30 pm Predmet: |
|
|
| aj tak by to vyhral si myslim,temu daj ty,ja som mal obodbie ucenia..a aj z pricnicpu ze temu si dame my som to osral.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
zipper Vandal Squad

|
Zaslal: Ut jún 15, 2010 3:29 pm Predmet: |
|
|
tak mi to vytazstvo nezapocitavaj... vyhrat nieco coho som sa zucastnil len ja nie je vyhra...
Sour... je to komplet cele robene na PC... tie hlavy su stiahnute z netu a tela a pozadie su dorobene vo photoshope...
rozmyslal som aj nad tym ze si poziciam tablet a nakreslim ich ale nakoniec zase vyhrala lenivost... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mouse Styler

Založený: 30 apríl 2008 Príspevky: 217 Bydlisko: BB
|
Zaslal: Ut jún 15, 2010 6:58 pm Predmet: |
|
|
ja som nevedel ze berete ako street art aj robene veci cez pc, to by som sa inak prihlasil aj ja
predsa si len myslim ze je rozdiel srat sa s tym rucne a ist to zajebat na ulicu ako pozliepat hovno a par obrazkov v PS (nic proti zipper, myslim to vseobecne) _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
zipper Vandal Squad

|
Zaslal: Ut jún 15, 2010 7:13 pm Predmet: |
|
|
| Mouse napísal: |
ja som nevedel ze berete ako street art aj robene veci cez pc, to by som sa inak prihlasil aj ja
predsa si len myslim ze je rozdiel srat sa s tym rucne a ist to zajebat na ulicu ako pozliepat hovno a par obrazkov v PS (nic proti zipper, myslim to vseobecne) |
v pohode ja to berem... je pravda ze vacsina mojich veci su robene na PC... ci uz stickery alebo sablony... pre mna je zakladom dobreho streetartu hlavne dobry napad a prevedenie je az na druhom mieste...
volakedy som vsetko len kreslil ... dneska robim prevazne na PC, kedze je to rychlejsie, a vyzera to ovela lepsie... |
|
| Návrat hore |
|
 |
cibazoll Sketch Master

Založený: 11 september 2008 Príspevky: 330 Bydlisko: Big Faka Town, NZ
|
Zaslal: Ut jún 15, 2010 7:57 pm Predmet: |
|
|
moze sa bätl vyhlasit obcasne... podla mna tu je velmi malo streetartov... aj umelcov, co ich vytvaraju... _________________ "neco mi hovory ze tie tvoje skece su a j na artattackte
a kde si ich tam videl..? lebo ja som ich tam neposielal
tam ich poslat nemusi? oni pehaju po pokeci a beru sketche a tvoje su tham" |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brunteles Ace

Založený: 10 jún 2008 Príspevky: 428 Bydlisko: Mesto buducnosti
|
Zaslal: So jún 19, 2010 11:55 am Predmet: |
|
|
ono by tu aj bolo streetartistov keby to forum malo uroven ale prevazne su tu deti co daju hlas a toho poznam jemu dam hlas zvysok prac si poriadne ani nepozre alebo nepochopi myslienke ak tam nejaka je. Toto kolo som sa chcel zapojit ale skrz skoly opravovania znamok som sa nato vysral. _________________ Parta GKC.......vazna peca a hlavne v nocii o 21:15 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ezet Admin

|
Zaslal: Ne jún 20, 2010 4:33 am Predmet: |
|
|
| Brunteles napísal: |
| ono by tu aj bolo streetartistov keby to forum malo uroven ale prevazne su tu deti co daju hlas a toho poznam jemu dam hlas zvysok prac si poriadne ani nepozre alebo nepochopi myslienke ak tam nejaka je. Toto kolo som sa chcel zapojit ale skrz skoly opravovania znamok som sa nato vysral. |
aha pan dospely, pouc nas.. jaj opravujes znamky na zakladnej lebo ide klasifikacna a mama by ti nedala peniasky za trojky tak nic teda uc sa pekne.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brunteles Ace

|
Zaslal: Ne jún 20, 2010 9:54 am Predmet: |
|
|
ako vravis a este babka mi tiez neda peniazteky za 3 tak nemozem si kupit spraye a nemozem graffitovat po vonku _________________ Parta GKC.......vazna peca a hlavne v nocii o 21:15 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Can_less Spamer

Založený: 12 december 2009 Príspevky: 619 Bydlisko: 616_________ Bydlisko:
|
Zaslal: Ne jún 20, 2010 5:34 pm Predmet: |
|
|
| Brunteles napísal: |
| ako vravis a este babka mi tiez neda peniazteky za 3 tak nemozem si kupit spraye a nemozem graffitovat po vonku |
mas sa ucit cely rok , a ne naposlednu chvilu pred klasifikaciou sa ucit jak debo ,az vtedy zacnes robit ked hori?  _________________ Your can and your marker is your weapon use them right or fail. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brunteles Ace

|
Zaslal: Ne jún 20, 2010 6:11 pm Predmet: |
|
|
riesite picoviny a nie podstatu _________________ Parta GKC.......vazna peca a hlavne v nocii o 21:15 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Can_less Spamer

Založený: 12 december 2009 Príspevky: 619 Bydlisko: 616_________ Bydlisko:
|
Zaslal: Ne jún 20, 2010 6:19 pm Predmet: |
|
|
doprajte si pivo potom si lahnite a vsetko bude ok  _________________ Your can and your marker is your weapon use them right or fail. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brunteles Ace

|
Zaslal: Št jún 24, 2010 6:53 pm Predmet: |
|
|
bude dalsie kolo ? _________________ Parta GKC.......vazna peca a hlavne v nocii o 21:15 |
|
| Návrat hore |
|
 |
zipper Vandal Squad

|
Zaslal: Št jún 24, 2010 8:43 pm Predmet: |
|
|
| no ja dufam ze bude... |
|