| Autor |
Správa |
Mouse Styler

Založený: 30 apríl 2008 Príspevky: 217 Bydlisko: BB
|
Zaslal: So júl 10, 2010 9:34 am Predmet: |
|
|
prosim vas nelezte mu tolko do prdele, prilis to davate najavo
ja som donho nepicoval len som mu povedal ze nemusi pisat za sebou dvesto prispevkov a hlavne do starych tem kde si to uz nik neprecita, nevynadal som mu ani nic podobne tak neviem co sa z toho idete vsetci dosrat _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
IRK*PSYCHOTICS CREW Vandal Squad

Založený: 31 október 2009 Príspevky: 36
|
Zaslal: So júl 10, 2010 7:58 pm Predmet: |
|
|
| Mouse napísal: |
ja som donho nepicoval len som mu povedal ze nemusi pisat za sebou dvesto prispevkov a hlavne do starych tem kde si to uz nik neprecita, nevynadal som mu ani nic podobne tak neviem co sa z toho idete vsetci dosrat |
presne som vedel ?e napi?e? ?e mi ostatný lezú do riti :Daby si náhodou nevyzeral trápne:)
...200 príspevkov za sebou hej? (pozor aby som ?a nepredbehol)
...viem ?e nemusim písa?...nemusím písa? vôbec..a mô?em písa? ka?dých 5 minút...
je to stále moja vec
...uznávam ?e som si nev?imol dátum príspevku SORRY..ale je to tvoja zbytočná staros?.... ak to bude adminovi vadi? dá mi ban.....
e?te by som doplnil ?e týmto príspevkom som len chcel dokáza? ?e som tu najväč?í (najtrápnej?í) Pán!...(mám na konte 0,11 príspevkov za deň,spolu 27)
btw. dal by si mi prosím ?a tvoj nick na pokec?
ach jaj.. _________________ www.fotolog.com/mojemeno |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ezet Admin

Založený: 07 máj 2007 Príspevky: 2800
|
Zaslal: So júl 10, 2010 8:50 pm Predmet: |
|
|
ja som donho nepicoval len som mu povedal ze nemusi pisat za sebou dvesto prispevkov a hlavne do starych tem kde si to uz nik neprecita, nevynadal som mu ani nic podobne tak neviem co sa z toho idete vsetci dosrat |
a ty si admin ci kto ?
jediny kto tu spamuje si ty, nejak si asi nepochopil vyznam slova spamovat , napisal do starsej temy ale tak co uz , uz tu boli aj taky co pisali do rocnych tem uplne blbosti typu "haha to je super", neda sa irkovi co vytknut neviem ci nemas svoje dni alebo preco ti to tak strasne vadi..
a ano lezem mu do riti |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mouse Styler

Založený: 30 apríl 2008 Príspevky: 217 Bydlisko: BB
|
Zaslal: So júl 10, 2010 9:33 pm Predmet: |
|
|
ocividne to tak vyzera ze zato ze je tu niekto kto vie super malovat tak hned sa mu vsetci idete hodit pod nohy aj ked neviem co spravi, inak tu jebes do ludi co spamuju alebo pisu do starych tem ale nie tuto IRK je vynimka lebo je nieco viac
ja berem kazdeho rovnako ci vie malovat alebo nevie je to clovek ako kazdy druhy tak nech platia aj rovnake pravidla pre vsetkych, ale to by som chcel asi privela
a co sa tyka mojich prispevkov tak ja som si ich nenazbieral za tyzden IRK a vobec nesledujem kolko ich mam a nesnazim sa pisat nasilu do kazdej temy ako niektori a mimochodom na pokec nechodim cize neviem ci ma tam najdes
a ezet ak sa ti nezda ze som sa ozval na niekoho kto porusuje pravidla na ktore tu ty vzdycky tak rad poukazujes daj mi ban a IRKA si menujte za krala _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
IRK*PSYCHOTICS CREW Vandal Squad

Založený: 31 október 2009 Príspevky: 36
|
Zaslal: Ne júl 11, 2010 7:55 am Predmet: |
|
|
ocividne to tak vyzera ze zato ze je tu niekto kto vie super malovat tak hned sa mu vsetci idete hodit pod nohy aj ked neviem co spravi, inak tu jebes do ludi co spamuju alebo pisu do starych tem ale nie tuto IRK je vynimka lebo je nieco viac
ja berem kazdeho rovnako ci vie malovat alebo nevie je to clovek ako kazdy druhy tak nech platia aj rovnake pravidla pre vsetkych, ale to by som chcel asi privela
a co sa tyka mojich prispevkov tak ja som si ich nenazbieral za tyzden IRK a vobec nesledujem kolko ich mam a nesnazim sa pisat nasilu do kazdej temy ako niektori a mimochodom na pokec nechodim cize neviem ci ma tam najdes
a ezet ak sa ti nezda ze som sa ozval na niekoho kto porusuje pravidla na ktore tu ty vzdycky tak rad poukazujes daj mi ban a IRKA si menujte za krala |
...si z toho spravil riadnu telenovelu chlapče _________________ www.fotolog.com/mojemeno |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mr._What? Mierne pokročilý

Založený: 26 január 2010 Príspevky: 132 Bydlisko: Modrý Kameň
|
Zaslal: Št júl 22, 2010 11:07 am Predmet: |
|
|
to je dobre uznavas takyto princip ...aj ja robim rok a pol a tiez tak len papier ceruza a fixy....drz sa _________________ Umenie + Filozofia + DnB
Rabbit In Your Headlights |
|
| Návrat hore |
|
 |
.Spor. Spamer

Založený: 16 február 2009 Príspevky: 518
|
Zaslal: Ut august 31, 2010 5:22 pm Predmet: |
|
|
| lukas12359 napísal: |
| nechapem tie male deti ktore si pozru woltrain doma si nakreslia niaku kktinu kupia sprej a daju to na novu fasadu, myslia si ze aky su writery. |
Preco? Ja to tak robim a som stastny |
|
| Návrat hore |
|
 |
|