Obsah fóra www.Blackbook.sk

Siac
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Black Book -> Predstavte sa nám
Autor Správa
Mouse
Styler
Styler

Založený: 30 apríl 2008

PríspevokZaslal: So júl 10, 2010 9:34 am    Predmet: Odpovedať s citátom

prosim vas nelezte mu tolko do prdele, prilis to davate najavo
ja som donho nepicoval len som mu povedal ze nemusi pisat za sebou dvesto prispevkov a hlavne do starych tem kde si to uz nik neprecita, nevynadal som mu ani nic podobne tak neviem co sa z toho idete vsetci dosrat
Vandal Squad
Vandal Squad

Založený: 31 október 2009

PríspevokZaslal: So júl 10, 2010 7:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Mouse napísal:
ja som donho nepicoval len som mu povedal ze nemusi pisat za sebou dvesto prispevkov a hlavne do starych tem kde si to uz nik neprecita, nevynadal som mu ani nic podobne tak neviem co sa z toho idete vsetci dosrat

presne som vedel ?e napi?e? ?e mi ostatný lezú do riti :Daby si náhodou nevyzeral trápne:)
...200 príspevkov za sebou hej? (pozor aby som ?a nepredbehol)
...viem ?e nemusim písa?...nemusím písa? vôbec..a mô?em písa? ka?dých 5 minút...
je to stále moja vec
...uznávam ?e som si nev?imol dátum príspevku SORRY..ale je to tvoja zbytočná staros?.... ak to bude adminovi vadi? dá mi ban.....

e?te by som doplnil ?e týmto príspevkom som len chcel dokáza? ?e som tu najväč?í (najtrápnej?í) Pán!...(mám na konte 0,11 príspevkov za deň,spolu 27)
btw. dal by si mi prosím ?a tvoj nick na pokec? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ach jaj..
Ezet
Admin
Admin

Založený: 07 máj 2007

PríspevokZaslal: So júl 10, 2010 8:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Mouse napísal:

a ty si admin ci kto ?
jediny kto tu spamuje si ty, nejak si asi nepochopil vyznam slova spamovat , napisal do starsej temy ale tak co uz , uz tu boli aj taky co pisali do rocnych tem uplne blbosti typu "haha to je super", neda sa irkovi co vytknut neviem ci nemas svoje dni alebo preco ti to tak strasne vadi..
a ano lezem mu do riti
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Mouse
Styler
Styler

Založený: 30 apríl 2008

PríspevokZaslal: So júl 10, 2010 9:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ocividne to tak vyzera ze zato ze je tu niekto kto vie super malovat tak hned sa mu vsetci idete hodit pod nohy aj ked neviem co spravi, inak tu jebes do ludi co spamuju alebo pisu do starych tem ale nie tuto IRK je vynimka lebo je nieco viac
ja berem kazdeho rovnako ci vie malovat alebo nevie je to clovek ako kazdy druhy tak nech platia aj rovnake pravidla pre vsetkych, ale to by som chcel asi privela
a co sa tyka mojich prispevkov tak ja som si ich nenazbieral za tyzden IRK a vobec nesledujem kolko ich mam a nesnazim sa pisat nasilu do kazdej temy ako niektori a mimochodom na pokec nechodim cize neviem ci ma tam najdes
a ezet ak sa ti nezda ze som sa ozval na niekoho kto porusuje pravidla na ktore tu ty vzdycky tak rad poukazujes daj mi ban a IRKA si menujte za krala
Vandal Squad
Vandal Squad

Založený: 31 október 2009

PríspevokZaslal: Ne júl 11, 2010 7:55 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Mouse napísal:
ocividne to tak vyzera ze zato ze je tu niekto kto vie super malovat tak hned sa mu vsetci idete hodit pod nohy aj ked neviem co spravi, inak tu jebes do ludi co spamuju alebo pisu do starych tem ale nie tuto IRK je vynimka lebo je nieco viac
ja berem kazdeho rovnako ci vie malovat alebo nevie je to clovek ako kazdy druhy tak nech platia aj rovnake pravidla pre vsetkych, ale to by som chcel asi privela
a co sa tyka mojich prispevkov tak ja som si ich nenazbieral za tyzden IRK a vobec nesledujem kolko ich mam a nesnazim sa pisat nasilu do kazdej temy ako niektori a mimochodom na pokec nechodim cize neviem ci ma tam najdes
a ezet ak sa ti nezda ze som sa ozval na niekoho kto porusuje pravidla na ktore tu ty vzdycky tak rad poukazujes daj mi ban a IRKA si menujte za krala

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
...si z toho spravil riadnu telenovelu chlapče
Mr._What?
Mierne pokročilý
Mierne pokročilý

Založený: 26 január 2010

PríspevokZaslal: Št júl 22, 2010 11:07 am    Predmet: Odpovedať s citátom

to je dobre uznavas takyto princip ...aj ja robim rok a pol a tiez tak len papier ceruza a fixy....drz sa

Rabbit In Your Headlights
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
.Spor.
Spamer
Spamer

Založený: 16 február 2009

PríspevokZaslal: Ut august 31, 2010 5:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

lukas12359 napísal:
nechapem tie male deti ktore si pozru woltrain doma si nakreslia niaku kktinu kupia sprej a daju to na novu fasadu, myslia si ze aky su writery.

Preco? Ja to tak robim a som stastny
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:    Zobraziť predchádzajúcu tému : Zobraziť nasledujúcu tému  
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Black Book -> Predstavte sa nám Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: